وي با اشاره به برنامهريزي و اجراي برنامههاي کلان فرهنگي، هنري و پژوهشي در کاخ گلستان که از دستاوردهاي مهم و منحصر به فرد اين مجموعه به شمار ميآيد، خاطرنشان کرد: سازمان ميراث فرهنگي در راستاي ثبت جهاني کاخ گلستان به عنوان شناسنامه و قلب پايتخت، از حضور بهترين اساتيد مرمت و نظارت فني مستمر و کارشناسي در همه بخشها بهره برده و اين مجموعه را در پروسه سامانبخشي قرار داده است.
وي با ابراز تعجب از اقدام برخي رسانهها مبني بر غيراصولي جلوه دادن اقدامات مرمتي در اين مجموعه کم نظير گفت: پس از انقراض دوره قاجار تا کنون فعاليتهاي سامانبخشي، مرمتي و بهينهسازي قابل ملاحظهاي در کاخ گلستان انجام شده است.
از سال گذشته نيز با نظارت معاونت ميراث فرهنگي کشور و استقرار گروه کارآشناي ثبت جهاني، آثار کاخ گلستان براي تهيه پرونده ثبت، تکميل و به ايکوموس ارائه شده است.
شريفي با تاکيد به موقعيت کاخ گلستان به عنوان تنها بناي تاريخي تهران که از قابليت ثبت جهاني برخوردار است، تاکيد کرد: بدون شک اکنون که زمان حضور و بازديد کارشناسان ايکوموس از مجموعه فرا رسيده، دغدغه همه دستاندرکاران پرونده ثبت جهاني مجموعه فرهنگي تاريخي گلستان بر اين است که با تلاش مضاعف شرايط نهايي را براي تحقق اين مهم فراهم کنند.
مدير مجموعه فرهنگي تاريخي گلستان در ادامه گفت: انتظار ما از رسانهها به عنوان حاميان و تاثيرگذاران در سرعت بخشيدن به تحقق اين افتخار براي کشور اين است که با همراهي و اطلاعرساني مناسب و صحيح همانند گذشته واقعيتهاي انجام شده را منعکس کنند.
او خاطرنشان کرد: در مسير کار سنگين و تخصصي ثبت جهاني مجموعه ارزشمند کاخ گلستان از هر گونه نگاه کارشناسي و انتقاد سازنده و موثر استقبال خواهيم کرد.
122/
انتهای پیام/